Ehdot ja Tietosuojakäytäntö

 

FOOTCORNER.FI-VERKKOKAUPAN KÄYTTÖEHDOT

 

 

Footcorner verkkokauppasivuston (www.footcorner.fi, jäljempänä "Sivusto") käyttö on sallittua vain näitä käyttöehtoja noudattaen. Käyttämällä Sivustoa sitoudut noudattamaan kulloinkin voimassa olevia käyttöehtoja. Koska Palveluntarjoaja voi muuttaa käyttöehtoja, kehotamme sinua tutustumaan säännöllisesti näihin käyttöehtoihin. Jos et hyväksy käyttöehtoja, kehotamme sinua ystävällisesti pidättäytymään Sivuston käytöstä.

Tekijänoikeudet
Sivuston sisältö on suojattu tekijänoikeuslain mukaisesti. Palveluntarjoaja pidättää itsellään kaikki oikeudet sivuihin ja niiden sisältöön, jollei näissä käyttöehdoissa tai sivuilla toisin mainita. Sivuston sisällön tai sen osan kopioiminen, jakelu tai tallentaminen on kiellettyä ilman Palveluntarjoajan etukäteistä kirjallista suostumusta lukuun ottamatta erikseen mainittuja poikkeuksia.

Tekstiä tai kuvia ei saa käyttää kaupallisiin tai hyvien tapojen vastaisiin tarkoituksiin. Sivustoa saa katsella ja selata sekä tulostaa käyttäjän omaa, henkilökohtaista käyttöä varten. Sivuston sisällön osittainenkin jakeleminen on kiellettyä ilman Palveluntarjoajan erillistä kirjallista suostumusta.

Tunnusmerkit
"FootCorner" -logo on Footcorner:in suojattuja tunnuksia ja tavaramerkkejä.

Vastuuvapaus
Sivuston sisältö esitetään sitoumuksetta ja "sellaisena kuin ne ovat". Palveluntarjoaja ei anna takuuta sivuilla esitettävien tai sitä kautta saavutettavien tietojen oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Palveluntarjoaja ei takaa Sivuston keskeytyksetöntä tai virheetöntä toimintaa. Palveluntarjoaja ei vastaa sivujen saatavuudesta. Palveluntarjoaja pidättää itselleen oikeuden tehdä sivuille muutoksia.

Sivustolta voi olla linkkejä kolmansien osapuolien omistamille tai ylläpitämille sivuille. Tällaisille sivuille siirtyessään käyttäjän on tutustuttava ja hyväksyttävä niiden mahdolliset käyttöehdot ennen käytön aloittamista. Palveluntarjoajalla ei ole mahdollisuuksia vaikuttaa niiden sivujen sisältöön, joihin sen sivuilta on linkkiyhteys ja jotka on tehty tai julkaistu jonkun muun kuin Palveluntarjoajan toimesta eikä Palveluntarjoaja vastaa niiden sivujen sisällöstä.

Palveluntarjoaja ei vastaa Sivuston ja siellä olevien tietojen käytön välittömästi tai välillisesti aiheuttamista vahingoista, kuten viivästyksestä, tulojen, liikearvon, käyttöoikeuden tai tiedon menetyksestä taikka muusta taloudellisesta menetyksestä. Palveluntarjoaja ei ole vastuussa Sivustollaan tarjoamansa palvelun tai sen keskeytymisen aiheuttamista välittömistä tai välillisistä vahingoista, kuten viivästyksestä, tulojen, liikearvon, käyttöoikeuden tai tiedon menetyksestä taikka muusta taloudellisesta menetyksestä. Palveluntarjoajan vastuu on enintään Suomen lain pakottavien säännösten mukainen.

Aineiston lähettäminen Palveluntarjoajalle
Lähettämällä aineistoa jollekin Palveluntarjoajan palvelimista esimerkiksi sähköpostitse tai Sivuston välityksellä käyttäjä hyväksyy ja vahvistaa sen, että käyttäjällä on oikeus lähettää aineisto Palveluntarjoajalle sen vapaasti hyödynnettäväksi ilman eri korvausta käyttäjälle tai kolmannelle osapuolelle, aineisto ei ole laitonta, hyvien tapojen vastaista tai muuten julkaistavaksi kelpaamatonta ja että ennen lähettämistä käyttäjä on tehnyt kohtuulliset varotoimet löytääkseen ja poistaakseen aineiston mahdollisesti sisältämät virukset tai muut haitalliset tai tuhoavat ominaisuudet.

Palveluntarjoaja ei ole vastuussa sivujensa käyttäjien lähettämän aineiston sisällöstä. Palveluntarjoaja voi harkintansa mukaan milloin tahansa poistaa käyttäjien lähettämän aineiston sivuiltaan.

Yksityisyyden suoja
Palveluntarjoaja noudattaa tietojen käsittelyssä henkilötietolakia sekä muita Suomen lainsäädännössä yksilön tietosuojasta voimassa olevia säädöksiä.

Evästeet ("Cookies")
Käytämme tällä verkkosivustolla evästeitä, joiden avulla keräämme ja tallennamme tietoja käyttämistäsi palvelusta. Voimme myös yhdistää näin kerättyjä tietoja. Mikäli annat itsestäsi tunnistamisen mahdollistavia tietoja verkkosivulla, tallennamme myös nämä tiedot muiden tietojen kanssa.

Lisäksi Palveluntarjoajan yhteistyökumppanit saattavat käyttää mainonnan kohdentamiseksi evästeitä, joilla kerätään tietoa kävijän vierailuista tällä ja muilla sivustoilla. Evästeiden avulla kerättyä tietoa käytetään kävijän kiinnostusten kohteiden perusteella kohdennetun mainonnan tuottamiseen. Evästeiden avulla tehdyssä mainonnan kohdentamisessa kävijää ei yksilöidä eikä tietoja yhdistetä kävijältä mahdollisesti muussa yhteydessä saatuihin henkilötietoihin

Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymistä toimiakseen

 

Rekisterinpitäjä

Oy FootCorner (Y-tunnus 122456-7)

Raviradantie 8-10, 50100 MIKKELI

 

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Oma nimi kaupan.pitäjä@verkkokauppa.fi, puhelin +358 45 6874909

 

Rekisterin nimi

Oy FootCorner Ab:n asiakasrekisteri

 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Asiakassuhteen hoitaminen. Kanta-asiakkuuden ylläpitäminen. Laskutus. Markkinointi. Takuu ja mahdollisten ongelmien selvittäminen.

 

Rekisterin tietosisältö

Asiakkaan nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, postitoimipaikka, salasana

 

Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakkaan ilmoittamat tiedot rekisteröityessään asiakkaaksi.

Asiakassuhteen aikana kertyvät tilaustiedot.

 

Tietojen säännönmukainen luovuttaminen

Tietoja ei luovuteta yrityksen ulkopuolelle.

 

Tietojen siirto EU:n ja ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei siirretä.

 

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin säilyttämiseen käytettävä laitteisto on lukitussa tilassa. Tilaan on kulku vain nimetyillä henkilöillä.

Henkilötietoihin pääsy on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Rekisteritietoihin on käyttöoikeus erikseen mainituilla henkilöillä yrityksessä.

 

Tarkastusoikeus

Asiakkaalla on henkilökohtaisesti oikeus tarkastaa, mitä tietoja asiakkaasta on tallennettu rekisteriin.

Tarkastuspyyntö tulee lähettää:

Oy FootCorner Ab, Raviradantie 8-10, 50100 MIKKELI

 

Tiedon päivittäminen

Asiakas voi päivittää tietojaan verkkokaupassa ”Oma tili”- kohdassa.

Asiakas voi pyytää tietojen päivittämistä sähköpostitse

asiakaspalvelu@Footcorner.fi

 

Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa käyttö markkinointiin.

 

Google Analytics

Seuraamme teitä, jos et halua sitä voit poistaa sen käytöstä painamalla alla olevaa linkkiä

 

Poista Google Analytics -seuranta käytöstä napsauttamalla tätä